WAT WORDT JOUW NIEUWE AUTO?

Wij verkopen auto’s zoals we deze zelf graag kopen

Wat we daarmee bedoelen? Wat je wilt wanneer je een occasion koopt is dat je er van op aan kunt dat hij in perfecte staat is. Het is tenslotte jouw nieuwe auto!

Bij Van Heijningen Auto’s houden we niet van snelle verkooppraatjes. Vertel ons je wensen en wij vinden dé occasion die bij jou past.

Wat je ziet is wat je krijgt! Bij Van Heijningen Auto’s krijg je geen verrassingen achteraf met kosten voor het rijklaar maken. Wij vinden dat vanzelfsprekend. Je kunt hem meteen meenemen. Wel zo fijn!

Een occasion van Van Heijningen Auto’s is een betrouwbare auto waarmee je zorgeloos de weg op kunt. Die voldoet aan al jouw wensen. En dat voor een eerlijke en scherpe prijs.

We bespreken ook graag de uitgebreide garantiemogelijkheden met je. Zo kun je onder andere de BOVAG-netwerkgarantie afsluiten, waarmee je bij onverhoopte reparaties altijd terecht kunt bij een autobedrijf bij jou in de buurt.

Bij Van Heijningen Auto’s helpen we je aan de beste occasion. Beloofd.

van Heijningen

BOVAG-occasiondealer

van Heijningen

BOVAG-netwerkgarantie

van Heijningen

Geen afleverkosten

van Heijningen

RDW erkend

van Heijningen

Alle auto's zijn direct rijklaar

van Heijningen

Groot aanbod occasions van diverse automerken

 

 

 

Een auto koop je niet zomaar. Daar wil je van alles over weten. En je wilt er in rijden. Alleen dan weet je zeker dat hij bij je past.

 

Vraag ons gerust het hemd van het lijf, want er is geen vraag waarop wij het antwoord niet hebben. Alleen occasions die voldoen aan onze strenge eisen, die komen in de showroom. We kopen ze zelf in. Daardoor kennen we ze van binnen en buiten. En dat zijn geen verkooppraatjes. Nee, echt niet! Daar houden we zelf ook niet van. Het is onze belofte aan jou.

Zien we je snel in onze showroom?

Corwin en Gerbert van Heijningen

Mogelijk gemaakt door Mobilox
5 / 5
Bekijk onze Google reviews Bekijk onze Google reviews
5 / 5